Какво да подарим за 8-ми март?

 

Осми март е един от любимите женски празници. Майката е първата жена, която поздравяваме за Деня на жената. Обаче изведнъж се сещаме, че не е само тя, която иска да се чувства специална на този ден. Съпругата, приятелката, сестрата, дъщерята, колежката… и списъкът става дълъг! И дори да отричаме празника реално всички искаме любимите ни жени да се почувстват обгрижени и щастливи! Полезен и приятен подарък би бил одеяло, с което да се завива, докато чете книга или се е отдала на заслужена дрямка. Всяка жена би се радвала да получи като подаръци крем за ръце, козметика за баня, маска за лице или балсам за устни. Да, ама не! Опитът показва, че този тип класически подаръци не разтварят достатъчно широко устните в широка и искрена усмивка. И тук отново идва въпросът: Какво да подарим за 8-ми март?

  • Изненада и преживяване
  • Грижа и отношение към здравето и вътрешната хармония
  • Време специално за нея
  • Приятно усещане и разтоварване от стреса

Изберете ваучер за масаж! Гарантирано ще накарате всяка жена да се почувства не само истински специална, но и важна за Вас.

Предлагаме ви най-предпочитаните масажи от жени:

✔️ Лечебен масаж!

Систематичното прилагане на лечебен масаж води до значително ускоряване на оздравителния процес и чрез различни похвати стимулира най – големия орган в човешкото тяло – кожата. Лечебният масаж обаче съвсем не се изчерпва само с това – той навлиза и оказва въздействие и на подкожните тъкани, на различните части на тялото, а в някои случаи – дори и на вътрешните органи.

✔️ Класически масаж!

Чрез класически масаж се изтласкват тъканните течности към съдовете и се придвижва венозната кръв от периферията на кръвоносната система към сърцето. Това става именно благодарение на механичното разтягане на кожата с различните похвати, които нашите специалисти владеят.

✔️ Масаж за двама!

Масажът за двойки е прекрасен начин да изненадате любимия си човек. Подарете си споделено време в неповторимата атмосфера на центрове за масажи FIZ! Това наистина е много романтичен жест, който показва отношение и грижа към партньора. Към неговото здраве, хармония и емоции. И не на последно място е нестандартно и уникално преживяване!

✔️ Релаксиращ масаж!

Eдин релаксиращ масаж има много ползи – той е изключително ефективен за премахване на болката в различни части на тялото, лекува и предотвратява схващания и действа благоприятно на кръвообръщението. Разбира се, съвсем не е за пренебрегване неговото отпускащо действие, което гарантирано ще Ви освежи и вдъхне нови сили, но ползвайки релаксиращ масаж Вие получавате много повече от това.

Запази час
0