Скулптуриране на тялото

Скулптуриране на тялото и лицето с NuEra Tight

 

Осемгодишният ни опит в сферата на масажите и кинезитерапията ни вдъхва истинска увереност в постоянното подобряване на качеството на услугите ни, които предлагаме на своите клиенти. Целите ни през всички години са били грижата, професионализма и индивидуалното отношение  към всеки един от тях, а това да оправдаваме тяхното доверие към нас, всеки ден, ни носи истинско удовлетворение от работата ни.

Стремейки се да осигуряваме качествени услуги, ние обогатихме гамата от процедури с апаратура по последни тенденции на новото време. NuEra Tight и Elysion-Pro са новите “машини на красивата кожа и тяло”, от които вече можете да се възползвате в Центрове “FIZ”.

 

  NuEra Tight:  персонализирана специално за теб и твоето тяло!

Как работи апаратът NuEra Tight?

скулптуриране на тялото

Персонализираната технология NuEra Tight третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа.

 

NuEra Tight използва технология от следващо поколение, за контрол на дълбочината на приложение на терапията, така че радиочестотните вълни да отговарят на уникалните нужди на Вашето тяло, като третират дермата и стимулират образуването на колаген. Също така достигат до по-дълбокия подкожен мастен слой, което гарантира безопасни и ефективни процедури. Тази радиочестотна терапия е с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките. Терапията с NuEra Tight е персонализирана специално за теб и твоето тяло!

След първото си посещение при сертифициран терапевт в Центрове “FIZ”, работещ с NuEra Tight , той ще изготви за теб индивидуален протокол за работа. Терапията ще е съобразена с твоята анатомия, възраст, хидратация на кожата, отпуснатост, ниво на мазнини, степен на целулит и много други фактори. Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е както при релаксиращ Хот стоун масаж (с горещи камъни). След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване.  Броят на процедурите е строго индивидуален. Обикновено необходими са 4 и повече процедури за постигане на оптимален ефект.

 

ВИДОВЕ ПРОЦЕДУРИ

Стягане на кожата

NuEra Tight работи с мощна биполярна радиочестота за лице, която стимулира колагена и подобрява признаците на стареещата кожа, изглажда бръчките. Технологията FocalRF насочва енергията към слой в дермата като генерира контролирано количество енергия. Тя се трансформира в топлина и стимулира фибробластите в кожата да произвеждат нов колаген. Резултатът е видимо изгладена и подмладена кожа.

Намаляване на бръчките

С високи честоти и прецизен контрол на температурата, NuEra Tight е в състояние да стимулира активността на фибробластите и подобрява притока на кръв, създавайки мигновен изглаждащ ефект. Механизмът на работа на NuEra Tight генерира производство на нов колаген.

Намаляване на мазнините

Истински персонализираното преживяване за контуриране на тялото започва с технологията FocalRF, която третира подкожните мазнини във всяка област на тялото лесно и ефективно. Процедурата е изцяло персонализирана от твоят терапевт, спрямо теб. Той може да подбере правилната за теб и твоето тяло енергия – от 6 MHz за стягане на кожата на повърхността до 470kHz за по-дълбоко нагряване и унищожаване на целулита и мастните клетки.

Намаляване на целулита

Апаратът NuEra Tight прилага множество радиочестоти, два режима на лечение и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан, за ремоделиране на целулита и подобряване на външния вид на неравности и изпъкналости по кожата на тялото.

 

За кого е подходяща процедурата?

Процедурите с NuEra Tight са подходящи за всеки тип кожа. Те са подходящи за здрави хора с локален целулит и локални мастни натрупвания. Подходящи са също и за облекчаване и подобряване на следните състояния на кожата и мастната тъкан:

– Едематозна фибросклеротична паникулопатия

– Кожна атрофия и еластоза

– Недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност

– Хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите

Безопасност

Процедурите с NuEra Tight са преминали клинични изпитвания и са доказали своята безопасност и ефективност. Технологията е изпитана в продължение на 10 години и в  милиони процедури по света. NuEra Tight е най-новото поколение на тази радиочестотна машина.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПРОЦЕДУРАДА СКЛУПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Какво да очаквам от процедурата?

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е както при приятен масаж с горещи камъни. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура. Необходими са 4 и повече процедури за постигане на оптимален ефект. Броят на процедурите е строго индивидуален. След първото си посещение при опитен терапевт, който работи с NuEra Tight, той ще изготви за теб индивидуален протокол за работа. Терапията ще е съобразена с твоята анатомия, възраст, хидратация на кожата, отпуснатост, ниво на мазнини, степен на целулит и много други фактори.

Подходяща ли е терапията за мен?

Терапията с NuEra Tight е подходяща за повечето хора и всеки тип кожа. Терапията не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания, пиърсинг или татуировки. Консултацията преди процедура с твоя терапевт е задължителна, особено ако имаш метален имплант като например пейсмейкър, или наскоро поставени инжекционни филъри.

Апаратът е предназначен да осигурява нагряване с цел повишаване на температурата на тъканите при определени медицински състояния като лечение на едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, и хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите.

 

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е напълно безболезнена и безопасна. Повечето пациенти споделят, че усещат затопляне в третираната зона по време на процедурата, подобно на Хот стоун масаж с горещи камъни.

Процедурата е доказала своята безопасност в множество клинични изпитвания и през годините е прилагана в различни краища на света.

NuEra Tight  е производство на Lumenis – производител на медицинска апаратура в различни сфери на

медицината – офталмология, хирургията и дерматология. Фирма с дългогодишна история и доказани резултати.

 

Има ли нежелани реакции?

Най-честите незабавни реакции към радиочестотната терапия са зачервяване и оток, които могат да възникнат веднага след терапията  и обикновено отзвучават в рамките на няколко дни. Преходните промени в пигментацията на кожата могат да отзвучат    в рамките на няколко месеца, но могат да продължат и по-дълго. Могат да се наблюдават и следните нежелани ефекти:

– Умерено усещане за парене по време на терапията или след терапията;

– Изгаряния;

– Образуване на корички и мехури в третираната зона;

– Пурпура, ограничена до зоната на експозиция;

– Инфекция на третираната зона;

– По време на терапията или след нея може да се появи умерена болка;

– Възможно е да се образуват белези, но това се случва рядко;

– Възможно е да има временна дизестезия, но това се случва рядко;

– Възможна е преходна тригеминална невралгия.

 

За кого е противопоказна?

Терапията не се препоръчва при:

– Прием на лекарства, които повишават чувствителността на кожата към топлина;

– Прием на лекарства, които променят метаболизма на кожата;

– Рак или преканцерозни лезии областта, където ще се прилага терапията;

– Херпес симплекс в областта, където ще се прилага терапията;

– Риск от образуване на келоиди (само при терапия на кожна атрофия);

– Бременност

– Пациенти с пейсмейкър;

– Значими съпътстващи кожни заболявания или възпалителни заболявания на кожата;

– Активен херпес, открити разкъсвания или ожулвания;

– Хронични или кожни вирусни, гъбични или бактериални заболявания;

– Антикоагулантна терапия;

– Активни локални или системни инфекции;

– Всяко заболяване, при което повишаването на температурата е противопоказано;

– Педиатрични пациенти, освен ако няма други медицински показания.

 

Запази час
0