Тонизиращ масаж

 

Чувствате се постоянно изморени? Губите тонус лесно или пък той тотално отсъства?

Ние имаме решението! Тонизиращ масаж във FIZ ще възвърне свежестта на Вашия организъм и ще Ви подготви да посрещнете деня с усмивка, в добро настроение и с нови сили.

Как става това? Методите на FIZ тонизиращ масаж пренасят хранителните вещества из цялото тяло така, че мускулите да са стимулирани и да ги усвоят по – лесно, по този начин генерирайки енергия във Вашето тяло. Тонизиращият масаж ще Ви подейства като „шокира” тъканите, за да се събудят и да функционират нормално и в добър синхрон. Масажните техники позволяват на тялото да работи по – лесно с равномерни тласъци, които ще свиват и разпускат мускулните влакна, помагайки им да си набавят необходимото и да изпълнят тялото Ви с живот.Тонизиращ масаж

Освен това, един тонизиращ масаж ще Ви помогне бързо и ефикасно да се отърсите от неприятните ефекти на преумората – главоболие, гадене, световъртеж и да предотвратите хроничните им прояви. Сред положителните ефекти на предлаганият от нас тонизиращи масаж са и изграждането на колаген в кожата, което води до нейното стягане и освежаване. Оказва силно въздействие върху лимфообращението и отваря многобройни „резервни” капиляри в кожата, за да може тя да диша повече и по – ефективно.

Още няколко ползи от тонизиращ масаж:

  • действа болкоуспокояващо върху ставния и лигаментния апарат
  • подобрява еластичността
  • успокоява и укрепва ставните тъкани и нервната система
  • повишава на притока на кислород в кръвта
  • намалява схващанията

Идеалното лекарство срещу стрес и умора, предложено от експертите на FIZ – сложете край на умората още днес с тонизиращ масаж при нас!