Масаж за отслабване

 

Хубавото време вече е при нас, а лятото чука на вратата. Какво по – добро време да отворим летния гардероб и да излезем навън?

Вие обаче се притеснявате от излишното тегло и целулита. Чувствате, че не сте във формата, която искате и която заслужавате, а късите панталони, прилепналите дрехи и поли Ви причиняват дискомфорт и неувереност. Този цветен бански, прибран тайно в най – отдалеченото чекмедже, е най – големият Ви кошмар.

Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ Ви предлага лесна и ефикасна програма за отслабване в няколко стъпки – за да се усмихвате заедно със слънцето и да се почувствате секси и комфортно в собственото си тяло.

Един масаж за отслабване протича с постоянното нанасяне на два основни козметични продукта – специално масажно олио, масажен  гел, които освен за пречистването на организма от токсини и излишни мастни натрупвания, спомагат и за намаляването на омразния целулит.

Самият масаж се извършва от кинезитерапевт в релаксираща обстановка. Работи се в областта на корема, гърба, краката, ханша, седалището и ходилата, като масажните продукти се прилагат последователно в тези области чрез различни техники. Фокусът пада върху лимфните възли и зоните, които отговарят за лимфното обръщение, като с нежни дренажни похвати се втриват добре олиото и гела, за да могат в комбинация с масажните техники да се осигури необходимия за пречистването ефект на масажа за отслабване.

FIZ масажът за отслабване включва в себе си най – фините и подходящи методи от различните масажи с разкрасяващ и здравословен ефект – антицелулитни, Шиатцу, рефлексотерапия и класически. Целта е чрез ключовите точки на тялото да се въздейства върху храносмилателната система и да се подобри функцията на организма да се освобождава от вредни задържания и токсини, като се ускори и метаболизма. Специализираното Масажно олио е с необходимите за ефективността на процедурата съставки, а масажният гел запечатва тяхното по – продължително въздействие.

Ние Ви предлагаме приятен и ефикасен начин да влезете в летния сезон със свежи сили, без нищо излишно и със самочувствие. След първите няколко масажи за отслабване при нас сами ще почувствате здравословния ефект и ще можете да се насладите на лятото във форма и добро здраве, но най – вече – по бански на брега на морето!

*Ефектът и резултатите от тези процедури могат да варират в зависимост от конкретния организъм.