Класически масаж

За класически масаж в най – чистата му форма са важни две неща – доброто познаване на различните техники и правилния усет за състоянието на обработваните тъкани. Масажистите на FIZ разполагат и с двете в големи количества и са готови да Ви дадат летящ старт в здравословния живот с индивидуално  подбрани методи спрямо Вашите нужди.

Как могат да Ви помогнат те?класически масаж

Чрез класически масаж се изтласкват тъканните течности към съдовете и се придвижва венозната кръв от периферията на кръвоносната система към сърцето. Това става именно благодарение на механичното разтягане на кожата с различните похвати, които нашите специалисти владеят. Стимулирайки отделните тъкани, масажистът предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие за Вашия организъм. Освен това класическият масаж оказва влияние върху образуването на биоактивни вещества, които изпълват мускулните тъкани с енергия и свежи сили.

Споменатата вече рефлекторна реакция има пряк ефект върху подобрението на храносмилането и кръвообращението – две от системите, които поддържат организма ни в добро здраве. При засилването на обменните процеси, за което класическия масаж във FIZ спомага, се получава и приятно обезболяващо усещане, което ще Ви накара да се чувствате отпуснати и в сигурни ръце. Нашите специалисти знаят много добре как да третират различни симптоми на дискомфорт чрез масаж и ще Ви помогнат да намерите най – подходящия за Вас.

При често прилагане класическият масаж има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път и устойчивостта към фактори с простуден и инфекциозен характер.

Разбира се, не е нужно да имате някакво оплакване, за да ползвате класически масаж като услуга. Той може много бързо и ефективно да Ви освободи от умора и стрес и да Ви върне свежестта и тонуса, а е и чудесно начало или пък завършек на деня – бил той работен или почивен. Освен това един класически масаж е отличен подарък за Вашите роднини, партньори и колеги – с повод или без, масажът в Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ е оригиналният начин да зарадвате най – близките си хора.

Можете да се убедите още днес – бързо, лесно и достъпно, в сърцето на София – това е FIZ!

  • Класически масаж 60 мин. – 77 ЛВ.

*Ефектът и резултатите от тези процедури не са гарантирани и могат да варират в зависимост от конкретния организъм.

 

Запази час
0