Силов масаж

– за активно спортуващи
– при схваната и напрегната мускулатура
– за всички, които харесват по-силен натиск

Разновидност на спортния масаж, силовияt масаж е идеалният начин за освобождаване на натрупаното в мускулите напрежение и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система. Доказал се като ефективна терапия при системно високо мускулно натоварване, силов масаж е правилният избор за да поддържате тялото си тонизирано, във форма и предпазено от травми.

Силов масаж се прилага върху цялото тяло и включва елементи на юмейхо, мануална терапия, тайландски и класически масаж. Чрез серии от концентрирани техники той действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчавайки болки и схващания и заздравявайки ставните връзки. Изтласквайки излишната вода от мускулите и тъканите, масажистът ще Ви помогне да усетите облекчение и успокоение в натоварените области. Доста по – интензивен и фокусиран от класическия спортен масаж, един силов масаж се препоръчва на всички, които регулярно натоварват своето тяло или желаят да се освободят от дискомфорт, причинен от травма.

Освен това силов масаж често може да се окаже изключително полезен при високи нива на стрес или големи физически натоварвания, на които сме се подложили рязко и без подготовка. Като допълнение към спортния режим също дава отлични резултати и е подходящ за любителите на енергичните масажи със силен натиск. Също така с профилактичен силов масаж Вие активно се борите с хронично схванатата и напрегната мускулатура, ограничена подвижност, хронични ставни и костни болки и още много други.

Ние от център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ, Ви предлагаме решение, освобождаващо напрежението и възстановяващо отново баланса във Вашето тяло. Без значение дали ще го добавите към тренировките си или ще се възползвате от рехабилитиращите му свойства, силовият масаж ще Ви донесе облекчение и трайни, задоволителни резултати.

Цена на силов масаж за 60 мин. – 95 лв.
За повече информация и записване на часове: 0878 677 997

Купете ваучер за силов масаж от он-лайн магазин

Адреси: FIZ 1 до НДК (ул. Петър Берон 5А) и FIZ 2 до Метростанция Сердика (ул. Лавеле 11)
Очакваме ви!

Поръчайте ваучер за подарък „Силов масаж“ от тук:

Ваучер за 60 мин. силов масаж

113.00 лв.

Ваучер за 60 мин. силов масаж

използвани: (0/300)

Името на получателя
След завършване на поръчката, ще може да свалите ваучера

Удобство и комфорт

Ваучерите са валидни 365 дни след покупка. Гаранция FIZ

Описание

Силовият масаж е подходящ за любителите на енергичните масажи със силен натиск. Страхотно допълнение след тренировка и при големи физически натоварвания или стрес.  Перфектният подарък за активно спортуващите ваши близки, които искате да зарадвате с релаксация и възстановяване.

Запази час