Релаксиращ масаж

 

Основната цел на един релаксиращ масаж е да послужи като анти-стрес решение за всеки, който в края на работния ден се чувства преуморен, натоварен, лишен от енергия. Това е всепризнат метод за отърваване от напрежението в мускулите и ума, който може да Ви накара да се чувствате леки като перце и презаредени за следващия ден.

От един релаксиращ масаж обаче има още много други ползи – той е изключително ефективен за премахване на болката в различни части на тялото, лекува и предотвратява схващания и действа благоприятно на кръвообръщението. Разбира се, съвсем не е за пренебрегване неговото отпускащо действие, което гарантирано ще Ви освежи и вдъхне нови сили, но ползвайки релаксиращ масаж Вие получавате много повече от това.

Релаксиращ масаж

Той ще помогне на Вашите мускули да се отърсят от натрупаната умора и неудобството от седенето в една и съща поза цял ден на работното място. Също така релаксиращите масажи подобряват потока на кръвта и лимфообръщението, по този начин редуцирайки риска от запушване на кръвоносни съдове. Всъщност, отпускайки се в ръцете на нашите специалисти, Вие подобрявате своето здравословно състояние с всеки изминал сеанс, като в същото време давате на тялото си така необходимата му почивка от всички активни стрес фактори във Вашето ежедневие.

Един релаксиращ масаж е като мултивитаминов шейк за Вашия организъм – той Ви ревитализира и успокоява когато най – много се нуждаете от това. С релаксиращ масаж не само „презареждате” организма си, той подобрява цялостно здравето и тонуса Ви. Ако усещате, че стресът и умората взимат връх, това е Вашето решение – няколко сеанса по – късно вече ще чувствате лекота и готовност за нови предизвикателства.

Адреси: FIZ 1 до НДК (ул. Петър Берон 5А) и FIZ 2 до Метростанция Сердика (ул. Лавеле 11)
За консултация, изготвяне на персонални програми и актуални промоции, се свържете с нас на тел 0878 677 997.

Поръчайте ваучер за подарък „Релаксиращ масаж“ от тук:

Ваучер за релаксиращ масаж – 60 мин.

95.00 лв.

При релаксиращия масаж терапевта употребява малък натиск с бавни движения. Остава усещане за отмора, подобрява се цялостната циркулация, така че органите и кожата да получават повече кислород.

използвани: (0/300)

Името на получателя
След завършване на поръчката, ще може да свалите ваучера

Удобство и комфорт

Ваучерите са валидни 365 дни след покупка. Гаранция FIZ

Запази час