Лечебен масаж

Всеки активен човек има нужда от лечебен масаж. Това е защото между 80 и 90 процента от неразположенията, свързани със стрес, са причината повечето хора да посещават своите лични лекари. Ставните и мускулни проблеми могат да бъдат причинени от претоварването, на което подлагаме телата си всеки ден.

Човешкото докосване е един от най – добрите методи, подпомагащи лечебния процес.

Лечебен масаж в София

 Така необходимия контакт между терапевт и клиент  н допринася за подобряването на здравословното състояние на клиента и го изпълва с усещане за отпускане на напрежението. Популярността на лечебния масаж напоследък лесно може да бъде обяснена именно със стремежа на хората да потърсят контактно и индивидуално лечение. И нека не забравяме, че освен базовата полза – а именно релаксацията – масажът намалява значително стресът и неспокойствието – два фактора, които водят до много други вреди на Вашето здраве.

Систематичното прилагане на лечебен масаж води до значително ускоряване на оздравителния процес и чрез различни похвати стимулира най – големия орган в човешкото тяло – кожата. Лечебният масаж обаче съвсем не се изчерпва само с това – той навлиза и оказва въздействие и на подкожните тъкани, на различните части на тялото, а в някои случаи – дори и на вътрешните органи.

Един лечебен масаж може да се раздели на три етапа:

  • Етап на механично въздействие, през който кожата се обработва
  • Етап на рефлекторно въздействие, през който се предават импулси до централната нервна система, което от своя страна води до отпускане на ригидната мускулатура
  • Етап на хуморалното въздействие, през който се дава тласък на обмяната на веществата и кръвообращението и се освобождава организма от натоварването

Методът на лечебен масаж е също така част от кинезитерапия– възстановяване на нормалните взаимоотношения между различните органи и части на тялото, така, че организма да функционира правилно и да се отърси от дискомфорта, причинен от структурно-анатомични смущения. Като комбинират различни по вид и произход техники, нашите кинезитерапевти ще облекчат болката и ще дадат старт на оздравителния процес, като ефектът ще бъде почувстван още след първата процедура. Резултатите ще Ви изненадат приятно, а профилактичното прилагане на лечебния масаж ще предотврати повторна поява на симптомите и ще подобри Вашето цялостно здравословно състояние.

Убедете се сами в лечебната сила на човешкото докосване и посетете “Център за масаж FIZ”, където нашите терапевти ще подходят индивидуално към Вашите нужди и ще спомогнат за по – доброто състояние на Вашия организъм. Независимо дали страдате от стрес, скованост и неспокойствие или ви мъчи физическа травма – терапията с лечебен масаж ще ви помогне да живеете отново с наслада и в добро здраве,

Запази час на тел. 0878 677 997

Адреси: FIZ 1: ул. „Петър Берон“ 5-A (до НДК).

FIZ 2, ул. “Лавеле” 11 (близо до метростанция Сердика)

Защо да избереш Центрове за масаж FIZ?

  • – Обслужване от професионални терапевти
  • – Модерна и уютна обстановка
  • – Топ локации в центъра на София
  • – 100 % гаранция за качество на услугата

Запазете час за лечебен масаж!

Не чакайте повече, за да изпитате ползите от лечебният масаж! Център за масаж FIZ предлага широка гама от услуги, които могат да помогнат за облекчаване на болката, намаляване на стреса и подобряване на общото благосъстояние. Нашите квалифицирани терапевти са обучени да се справят със специфични ситуации и ще работят с вас, за да създадат план за лечение, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Не позволявайте на болката и дискомфорта да контролират живота ви. Направете първата стъпка към това да се почувствате най-добре, като резервирате час в Центрове FIZ  днес!

Поръчайте ваучер за подарък „Лечебен масаж“ от тук:

Ваучер за лечебен масаж 60 мин

117.00 лв.

Лечебният масаж подпомага възстановяването, премахва мускулното напрежение, облекчава болките в кръста, гърба, рамената и възвръща тонуса и виталността. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, а също така е перфектният подарък да покажете грижа и отношение към любимите хора.

използвани: (0/300)

Името на получателя
След завършване на поръчката, ще може да свалите ваучера

Удобство и комфорт

Ваучерите са валидни 365 дни след покупка. Гаранция FIZ

Описание

Систематичното прилагане на лечебен масаж води до значително ускоряване на оздравителния процес и чрез различни похвати стимулира най – големия орган в човешкото тяло – кожата. Лечебният масаж обаче съвсем не се изчерпва само с това – той навлиза и оказва въздействие и на подкожните тъкани, на различните части на тялото, а в някои случаи – дори и на вътрешните органи. Той е чудесно терапевтично средство за лечение на болки в кръста, гърба, краката, врата, при мигрени и главоболия, плексит и схващания, тревожни състояния, депресия, преумора.

*Ефектът и резултатите от тези процедури могат да варират в зависимост от конкретния организъм.

Подходящ подарък? – Ваучер за лечебен масаж!

Лечебният масаж е чудесен подарък за всеки в живота ви, който се справя с болка, стрес или други здравословни проблеми. В Центрове за масаж FIZ предлагаме широка гама от услуги, които могат да помогнат:

  • за облекчаване на болката,
  • намаляване на стреса
  • подобряване на общото благосъстояние.

Нашите квалифицирани терапевти ще работят в екип, за да създадат план за лечение, който отговаря на индивидуалните нужди на лицето, за което купувате подаръчната карта.

Подаръчният ваучер за лечебен масаж е идеалният начин да покажете на някого, че държите на него и неговото здраве. Това е обмислен и практичен подарък, който може наистина да промени живота им. Независимо дали се справят с хронична болка, възстановяват се от нараняване или просто търсят начин да се отпуснат и да намаляват стреса, масажът може да бъде невероятно полезен.

Когато купувате подаръчен ваучер за лечебен масаж от Центрове за масаж FIZ, можете да сте сигурни, че подарявате висококачествена професионална грижа. Нашите терапевти са лицензирани и обучени в най-новите масажни техники и използваме само най-добрите продукти и оборудване. Освен това Център FIZ е чиста и удобна среда, така че човекът, за когото купувате подаръчната карта, може напълно да се отпусне и да се наслади на изживяването си от масажа.

В допълнение, купуването на ваучер за подарък от нас е много лесен процес и можете да го направите от комфорта на дома си. Mожете да изберете стойността на ваучера за подарък и също така можете да добавите лично съобщение за лицето, за което купувате.

Така че, ако търсите обмислен и практичен подарък за някой, помислете за ваучер за подарък в Центрове за масаж FIZ. Това е подарък, който може наистина да промени живота им.

Запази час