Антицелулитен масаж в Центрове FIZ София

Античелулитен-масажНай – известният и ефективен метод за третиране на целулита е мануалният масаж (който се извършва с ръце, а не с уреди), тъй като има ефект към кръвоснабдяването на тъканите, което спомага за намаляване на досадната „портокалова” кожа. Техниките на антицелулитен масаж спомагат за намаляването на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания, като подчертано козметичния ефект се подсилва с помощта на специално подбрани етерични масла.

По – доброто кръвоснабдяване носи свежи хранителни съставки за тъканите, разнася лимфните задържания и изгаря мазнините, като за максимален ефект е много важно при един антицелулитен масаж да бъдат използвани качествени продукти, които да изстудяват и загряват. Това се прави с цел по – добро проникване в епидермиса, което да въздейства на мастните клетки, освобождавайки ги от съдържание.

Интензитета на техниките се съобразява с локацията и задълбочеността на проблема, като никога не е самоцел търсенето на бърз ефект чрез движения, причиняващи болка – напротив, самият масаж е плавен и щадящ дори към чувствителна кожа.

Успехът на методите на антицелулитен масаж много зависи от индивидуалната структура и състоянието на организма и обмяната на веществата, специфични за всеки един човек. По тази причина при различните хора са необходими различен брой сеанси, за да има траен, задоволителен резултат. Важно е Вашият масаж да е комбиниран с добре изготвен хранителен режим и допълнителни съвременни методи за третиране на целулита. Така давате на тялото си начален старт, който да го тласне в правилната посока. Ние от „Центрове за масаж и кинезитерапия FIZ“ сме готови да Ви помогнем.

Антицелулитен масаж:

*Ефектът и резултатите от тези процедури не са гарантирани и могат да варират в зависимост от конкретния организъм.

Запази час
0