Антицелулитен масаж в Центрове FIZ София

Античелулитен-масажНай – известният и ефективен метод за третиране на целулита е мануалният масаж (който се извършва с ръце, а не с уреди), тъй като има ефект към кръвоснабдяването на тъканите, което спомага за намаляване на досадната „портокалова” кожа. Техниките на антицелулитен масаж спомагат за намаляването на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания, като подчертано козметичния ефект се подсилва с помощта на специално подбрани етерични масла.

По – доброто кръвоснабдяване носи свежи хранителни съставки за тъканите, разнася лимфните задържания и изгаря мазнините, като за максимален ефект е много важно при един антицелулитен масаж да бъдат използвани качествени продукти, които да изстудяват и загряват. Това се прави с цел по – добро проникване в епидермиса, което да въздейства на мастните клетки, освобождавайки ги от съдържание.

Интензитета на техниките се съобразява с локацията и задълбочеността на проблема, като никога не е самоцел търсенето на бърз ефект чрез движения, причиняващи болка – напротив, самият масаж е плавен и щадящ дори към чувствителна кожа.

Успехът на методите на антицелулитен масаж много зависи от индивидуалната структура и състоянието на организма и обмяната на веществата, специфични за всеки един човек. По тази причина при различните хора са необходими различен брой сеанси, за да има траен, задоволителен резултат. Важно е Вашият масаж да е комбиниран с добре изготвен хранителен режим и допълнителни съвременни методи за третиране на целулита. Така давате на тялото си начален старт, който да го тласне в правилната посока. Ние от “Центрове за масаж и кинезитерапия FIZ” сме готови да Ви помогнем.

За повече информация и записване на часове: 0878 677 997

Поръчайте ваучер за подарък „Антицелулитен масаж“ от тук:

Ваучер за антицелулитен масаж 45 мин.

97.00 лв.

Ваучер за антицелулитен масаж 45 мин.

използвани: (0/300)

Името на получателя
След завършване на поръчката, ще може да свалите ваучера

Удобство и комфорт

Ваучерите са валидни 365 дни след покупка. Гаранция FIZ

Описание

  • Антицелулитните масажи са предназначени да се насочат към основните причини за целулита, като лоша циркулация и натрупване на токсини в тялото.
  • Едно от най-изненадващите предимства на антицелулитните масажи е способността му да подобрява кръвообращението.
  • Друго неочаквано предимство на антицелулитните масажи е способността му да намалява появата на фини линии и бръчки.
  • Антицелулитните масажи също са чудесен вариант за тези с чувствителна кожа

В Центрове за масаж FIZ работят опитни масажисти, които са обучени и имат опит в антицелулитните масажи. Използваме най-новите технологии и техники, за да гарантираме, че нашите клиенти получават възможно най-добрите резултати. Заповядайте при нас за релаксираща и ефективна терапия за сбогуване с целулита. Ще напуснете Центрове за масаж FIZ с по-гладка, стегната и здрава кожа

*Ефектът и резултатите от тези процедури не са гарантирани и могат да варират в зависимост от конкретния организъм.

Запази час