FIZ – Центрове за Масаж София, предлага най-приятния начин за премахването на напрежението и стреса натрупани в ежедневието. Всички процедури, които предлагаме се съобразяват с личните ви предпочитания и нужди на тялото.

Ще се погрижим за Вас при неразположение и болки в гърба, раменете, ставите, мускулите, ръцете и краката, за да се почувствате отново отпочинали и тонизирани.

Центрове за масаж FIZ София са и идеално място за бягство от стреса на големия град, където може да се погрижите за здравето и хармонията си.

Масажните стаи са елегантно обзаведени и снабдени с пречистватели за въздух, така че да се почувствате като в малък оазис в сърцето на София. Стараем се винаги да даваме повече грижа и комфорт за нашите клиенти.

Предлагаме разнообразни видове масажи, от които да избирате според предпочитанията си. В случай, че имате нужда от консултация, нашите терапевти са до Вас. Ще проведете разговор относно здравословното Ви състояние и целта на посещението и ще препоръчат процедура, съобразена с личните Ви нужди.

Масаж София
масаж София

В FIZ – Центрове за Масаж София се гордеем с това, че предлагаме голямо разнообразие от масажни техники и екип от висококвалифицирани терапевти. Независимо дали търсите релаксиращ масаждълбок масаж на тъканите за освобождаване на напрежението или спортен масаж за подпомагане на възстановяването, ние имаме перфектния терапевт и техника за вас. Всички наши терапевти са висококвалифицирани и опитни и работят заедно, за да гарантират, че всеки един от нашите клиенти получава възможно най-доброто изживяване в Центрове за масаж FIZ.

С голям екип от терапевти и богат избор от масажни техники, ние сме уверени, че можем да ви помогнем да постигнете целите си за здраве и релаксация. Не се задоволявайте с универсален масаж, елате при нас и изпитайте предимствата на персонализирано масажно изживяване с екип от експерти. Запазете своя час днес и вижте разликата сами!

Обади се на Центрове за масаж FIZ на тел: 0878 677 997

6 съвета, когато избирате място, където да се погрижите за себе си.

1. Опит
Заложете на място с опит от над 5 години в сферата, към която сте се насочили. Той е от определящо значение за качеството на услугите, които желаете да получите.

2. Квалифициран екип
Знанията, които специалистът прилага, подкрепени с професионално образование и обучение, Ви дават спокойствието, че сте на правилното място и в добри ръце.

3. Качество на обслужване
Доброто и индивидуално отношение към всеки клиент е ключът към това всеки да се чувства специален, от началото до края на посещението си. Дори услугата да е отлична, липсата на добро отношение би провалила цялото изживяване.

4. Доказани резултати
Проверявайте отзивите и оценките, които други клиенти са оставили за желаното място. Те са доказателство за качеството на услугата.

5. Размер на екипа
Колкото и странно да звучи, компания с по-голям брой служители и локации с опит в сферата, показва постоянно развитие и израстване в областта.

6. Хигиената е важна
В това отношение не трябва да се прави компромис. Чистотата и хигиената са изключително важен критерий за Вашето здраве, независимо от вида услуга. Възползвайте се от вече дадените отзиви на други клиенти, за да придобиете представа за състоянието на чистотата в конкретната локация.

Обади се на FIZ Центрове за Масаж София, на тел: 0878 677 997

Екип Центрове за масаж FIZ

Масаж може да бъде приложен за облекчаване на болки, рехабилитация на спортни травми, понижаване на нивото на стрес, отмора, както и за общо подобряване на доброто състояние на организма.

Релаксиращите масажи предлагат по – меки техники, като целта е да се редуцира стреса, да се подобри цялостното здравословно състояние, да се отпуснат мускулните групи, да се облекчи болката и да се раздвижат телесните течности (като кръвта, например), за да се захранят клетките и подпомогне пречистването от вредни токсини. Различава се от “класически масаж” с по леки и бавни движения.

Специфичните цели на релаксиращия масаж включват:

  • Облекчение за схванати мускули и други видове болка
  • Подобрена циркулация
  • Намаляване на стреса
  • Засилено чувство за подобрение на тонуса
  • Подобрено настроение (намаляване на депресия, гняв и безпокойство)
  • Подобрен сън
  • Увеличена енергия и издръжливост
  • Усещане за комфорт чрез допир

Лечебният масаж е доказан и ефективен метод за отпускане и облекчение от стреса. Той все по – често се препоръчва от лекари и други специалисти като допълнение към традиционната медицина поради лечебните му ефекти, доказани чрез проучвания.

Други познати ефекти от терапевтичния масаж са подобреното кръвообръщение, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки, подобряване на гъвкавостта. Също така увеличава нивата на серотонин и ендорфин – естественото болкоуспокояващо на организма, едновременно с това засилвайки и имунната система. Освен това терапевтичния масаж доказано облекчава мигрена, астма, бронхит, артрит и още много други заболявания.

Ползите от терапията с масаж са неоспорими, а като приятно допълнение масажът е и изключително подходящ и – най – вече – здравословен подарък за Вашите близки и приятели, с който да им подарите едно блажено бягство от ежедневието, което няма да забравят.

А защо да не го подарите и първо на себе си – резултатите могат да Ви изненадат.

Обади се на FIZ – Центрове за Масаж София на тел: 0878 677 997

Tanq T.: “Бях с нетърпими болки във врата и рамената. След получаване на нужния масаж от компетентно лице, същите отшумяха!

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (7)

Ivan I.: “Отидох с болки в кръста от възпален нерв, като на другия ден, след лечебен масаж, вече нямаше следа от болка. Отидох с болки в кръста от възпален нерв, като на другия ден, след лечебен масаж, вече нямаше следа от болка.

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (9)

Vladimir A.: “Масажите са на completely different level!

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (8)

Jan C.: “The best massage I ever had

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (11)

В FIZ – Центрове за Масаж София, имате избор от две удобни локации в центъра на София, което ви улеснява достъпа до услугите ни от всички точки на града. Независимо дали идвате от работа или вкъщи, нашите локации са лесно достъпни пеша, с обществен транспорт или кола. Това означава, че можете да се насладите на многобройните предимства на масажа без допълнителния стрес от дългото пътуване. Така че, независимо къде живеете, елате и ни посетете за едно релаксиращо и подмладяващо масажно изживяване.

Цени за масажи / FIZ – Центрове за масаж София

Релаксиращ масаж 76 ЛВ, 60 мин.
Класически масаж 87 ЛВ. 60 мин.
Частичен масаж 51 ЛВ. 30 мин.
Рефлексотерапия. 59 лв 30 мин.
Спортен масаж 95 лв. 60 мин.
Силов масаж 95 лв. 60 мин.
Лечебен масаж 30 мин 64 ЛВ. 30 мин.
Кинезитерапия 30 мин 64 ЛВ. 30 мин.
Лечебен масаж 45 мин 76 ЛВ. 45 мин.
Кинезитерапия 45 мин 76 ЛВ. 45 мин.
Лечебен масаж 60 мин 103 ЛВ. 60 мин.
Кинезитерапия 60 мин 103 ЛВ. 60 мин.
Антицелулитен масаж 30 мин. 64 ЛВ. 30 мин.
Масаж за двама 169 ЛВ.  60 мин.
Антицелулитен масаж 45 мин. 76 ЛВ. 45 мин.
Масаж на „Четири ръце” 169 ЛВ.  60 мин.
Антицелулитен масаж 60 мин. 103 лв. 60 мин.
Хот стоун масаж – 60 мин 119 лв.  60 мин.

Пормоции и отстъпки на масаж

Заповядайте в FIZ – Центрове за Масаж София и се насладете на многото предимства, които масажът предлага. Масажът не само помага за отпускане и освобождаване на напрежението в мускулите, но също така подобрява кръвообращението, намалява стреса и насърчава цялостното здраве. Нашите квалифицирани терапевти използват различни техники, за да се насочат към конкретни проблемни области и да ви оставят да се чувствате подмладени и освежени. Независимо дали се справяте с хронична болка, възстановявате се от нараняване или просто търсите начин да се отпуснете, масажът може да бъде ценно допълнение към вашата рутинна грижа за себе си. Не чакайте, запазете своя час днес и се уверете сами в силата на масажа.

Запази час