Промоции FIZ

Екипът на Центрове FIZ промотира масажите, физическата активност и общата грижа за здравето, като част от здравословният начин на живот.

Масажите са използвани от древните времена за поддържане на младостта и красотата. Между много други ползи за масажа, те отпуснат и тонизират мускулите, намаляват стреса и напрежението (на физическо и психическо ниво) и помагат при обновяването на кожата.

За обновяването на кожата (и не само), помагат ефективно и модерните процедури с апарати от Центрове FIZ: Лазерна епилацияНехирургичен лифтинг на лицето и Процедури за стягане на тялото.

Екипът ни е формирано от кинезитерапевти, рехабилитатори и опитни масажисти, а нашата мисия е да промотираме здравословният начин на живот и да помагаме на клиентите си. За този цел ползваме си знанията, опитът и силата. Имаме и страхотна “Политика за качество и гаранция“. Очакваме Ви!

Информация за актуални промоции можете да намерите на https://www.facebook.com/fizbg и на нашия телефон 0878 677 997.

Оценка 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ от 586 ревюта оставени в Fresha (за ФИЗ 2- Сердика), 4,9 ⭐⭐⭐⭐⭐ от 278 ревюта оставени в Fresha (за ФИЗ 1 – НДК) и 4,9 ⭐⭐⭐⭐⭐ от 200 ревюта оставени във Facebook

Tsveti I.: “Условия, чистота, ниво на обслужване – перфектни! 

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (5)

Мими М.: “Намира се на малка и спокойна уличка…прекрасна атмосфера 

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (3)

Tanq T.: “Бях с нетърпими болки във врата и рамената. След получаване на нужния масаж от компетентно лице, същите отшумяха!

Мнения на клиенти за Центрове за масаж и лазерна епилация FIZ (7)

Услуги на Центрове FIZ

масаж София
Лазерна-епилация-София
апапартни-процедури-за-лице
гладка-кожа-без-целулит (2)
Запази час