Масаж за бременни в Центрове за масаж FIZ!

Бременността може да бъде прекрасно и вълнуващо време, но може да дойде и със собствен набор от неудобства и болки. Нашата услуга за пренатален масаж е специално разработена, за да предостави на бъдещите майки безопасен и удобен начин за облекчаване на често срещаните симптоми, свързани с бременността, като болки в гърба, умора и подуване.

Терапевтите на Центрове за масаж FIZ са обучени да разбират уникалните нужди на бременните жени и ще използват специализирани техники, за да гарантират безопасността и комфорта както на майката, така и на бебето. По време на масажа терапевтът ще внимава да поддържа майката в най-добрата позиция за нея и бебето.

В допълнение към физическото облекчение, нашите масажи за бременни предлагат и емоционална подкрепа и могат да помогнат за намаляване на стреса и безпокойството. Проучванията показват, че пренаталният масаж може също да подобри съня и да подобри цялостното благосъстояние както на майката, така и на бебето.

Ваучер за масаж за бременни

Масажите за бременни в Центрове за масаж FIZ са достъпни за бъдещи майки през втория и третия триместър. Препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар, преди да насрочите масаж за бременни, и моля, уведомете нашия терапевт, ако имате някакви специални искания или притеснения.

Очакваме с нетърпение да ви осигурим грижата и комфорта, от които се нуждаете през този специален период от живота ви. Запазете своя час днес и изпитайте предимствата на масаж за бременни в Центровете за масаж FIZ.

Поръчайте  ваучер за подарък „Масаж за бременни“ от тук:

Ваучер за “Масаж на бременни” – 30 мин

67.00 лв.

ваучер за подарък – масаж за бременни

използвани: (0/300)

Името на получателя
След завършване на поръчката, ще може да свалите ваучера

Удобство и комфорт

Ваучерите са валидни 365 дни след покупка. Гаранция FIZ

Описание

Ваучер за “Масаж на бременни” – 30 мин

Запази час