Гаранция за качество “FIZ”

В тази страница ще намерите информация относно „Политиката за качество и гаранция“ на Центрове FIZ. Това е ангажимент, който поемаме, че услугите ни ще са на най-високо ниво и че продължаваме да се подобряваме.

Екипът на Центрове FIZ се грижи за Вашето здраве и красота от 2014 г.

Това, което ни отличава е, че твърдо седим зад качеството на всяка услуга, която предлагаме. Имаме безкомпромисна политика за качество, тъй като държим изключително всеки клиент да бъде напълно удовлетворен.

Гаранция ФИЗ

БЕЗ РИСК! С толкова много доволни клиенти, невероятни резултати и 5 звездни отзиви, искаме да усетите същото удовлетворение. Ако сте недоволни от покупката си по каквато и да е причина, ние гарантираме връщане на парите (без въпроси!), защото сме уверени в качеството им.

Също така, разбираме че за перфектен масаж е важно да има няколко ключови елементи. Част от тези елементи са:

  • техниката и силата ползвана от терапевта;
  • музиката;
  • температурата в стаята.

В случай че не сте доволни от масажа, имате опция да избирате повтаряне на процедурата безплатно, при друг терапевт.

Гаранция ФИЗ

Всички апаратни процедури в Центрове FIZ са направени с най-висок клас апарати (Elysion Pro и NuEra Tight). Те се ползват само от нашите сертифицирани терапевти, а достигнатите резултати са страхотни.

Защото сме уверени в качеството на услугите който предлагаме, гарантираме ДВОЙНО ВРЪЩАНЕ НА ПЛАТЕНАТА СУМА ако след направените процедури няма очакваният резултат!

Гаранция ФИЗ

Гаранция за безопасност при транзакции онлайн (купуване на ваучери за подарък)

  • Всички транзакции са защитени от SSL ключ за криптиране. В допълнение, цялата чувствителна лична информация (номера на кредитни карти и др.), както и всяка от тях, поискана по време на покупка, не се съхраняват от fiz.bg и се използват временно и само от фирми за приключване на плащания (Ипей и Страйп).
Гаранция ФИЗ
  • Любезно обслужване, чисти, модерни и елегантни студиа, в които ще се почуствате комфортно и напълно спокойни.
Гаранция ФИЗ

Екип на Центрове FIZ

Услуги на Центрове FIZ

масаж София
Лазерна-епилация-София
апапартни-процедури-за-лице
гладка-кожа-без-целулит (2)
Запази час