Офис масаж от център FIZ София

Ако заемате една и съща поза през целия ден, масажът е Вашето решение срещу схващането

Да прекараш деня в офиса често означава да се движиш недостатъчно или в някои случаи – въобще. Работата в офис има своята специфика, но за съжаление тя ни оставя схванати или с мускулни болки, напрегнати и понякога раздразнителни в края на деня. Натрупването на стрес се отразява не само на нашия ум, но и на нашия организъм като цяло.

Офис масажът също има своя собствена специфика, създадена именно с цел да се неутрализират негативните ефекти върху нашето тяло в следствие на липсата на достатъчно движение. Той се извършва от професионален кинезитерапевт и има няколко неща, които трябва да знаете за него.

Като за начало, не се налага да сваляте дрехите си, тъй като масажът се прилага през тях. Също така, офис масажът е с чувствително по – кратко времетраене в сравнение с други видове масаж, като при желание може да бъде удължен. Зоните, върху които се поставя фокуса, са гърба, раменете, шията, ръцете и главата. Накрая, но не на последно място по важност, той има положително влияние върху нервната система и Ви оставя трайно отпуснати и отпочинали след тежкия работен ден.

Като се възползвате от тази масажна услуга, Вие всъщност получавате 3 положителни ефекта в едно

  • Предотвратявате хронични болки, причинени от сходните пози, които заемате цял ден
  • Анулирате пренапрягането на мускулните групи, които понасят товара на работния ден
  • Укрепвате здравето си и релаксирате едновременно с това

FIZ мисли за Вашето здраве – да направим работния ден удоволствие!

И не забравяйте, че всичко това става в удобен за Вас час на работното Ви място, без да Ви се налага да бързате за никъде и да гоните графици.