Масаж по време на събитие

Масаж по време на събитие в София - център за масаж FIZ

Направете събитието си цялостно изживяване – предложете професионален масажен кът

В случай, че искате да освежите и раздвижите Вашето фирмено събитие, ние от FIZ сме помислили и за Вас и нуждите на Вашите клиенти и партньори.

Масаж на семинар, тиймбилдинг или друго фирмено събитие

По подобие на офис масажа, на такова събитие не е необходимо желаещите да се възползват от услугата да свалят дрехите си, тъй като масажът се прилага през тях на специален удобен стол от професионален кинезитерапевт. Осигурявайки тази услуга за участниците, Вие не само подобрявате концентрацията и мотивацията им, което води до по – добри резултати, но демонстрирате грижа за тяхното здраве и създавате позитивен и социално ориентиран имидж в техните очи. Положителните ефекти не се изчерпват само с усмивките и доброто настроение, което ще създадете на събитието и далеч не са само по отношение на атмосферата – Вие ще бъдете сигурни, че всички ще се върнат към основната тема на събитието фокусирани, ободрени, мотивирани. А в процеса ще сте си спечелили репутацията на желан и грижовен работодател и домакин.

Масаж на изложение или рекламно мероприятие

Предлагаме да направите нещо специално за гостите на Вашето събитие и да ги изненадате приятно, подарявайки им здравословно и енергизиращо преживяване, което със сигурност ще повиши настроението им, но и също така ще ги предразположи. Това е доказан инструмент за привличане на аудитория, тъй като хората ще са доволни да получат нещо толкова приятно и с положителен ефект върху здравето им безплатно. Професионалния масаж ще ги отпусне и потопи в атмосферата на събитието, а и ще „разчупи леда” с лекота. Освен това не само, че е иновативен начин гостите да запомнят Вашия бранд, но е и ефективен начин за печелене на нови клиенти и почитатели. Така у тях ще бъде създадена приятна асоциация за Вас и компанията Ви.

Резултатите от наличието на масажен кът ще Ви изненадат приятно

Независимо дали желаете да впечатлите служители, клиенти и партньори или гости и потенциални клиенти, ние от център за масаж и физиотерапия FIZ ще бъдем до Вас и ще направим Вашето събитие още по – запомнящо се.