Масаж за майки на новородено или прохождащо дете

Да отгледаш и възпиташ едно дете е най – голямата награда и същевременно може би най – голямото предизвикателство, което животът ни поднася – това може да Ви каже всеки родител, ако го попитате. Това, което най – вероятно ще премълчи, е, че отговорността да се грижиш за своето новородено или прохождащо дете понякога е свързана с много жертви и компромиси с Вашето собствено здраве.

Масаж за майки на новородени или прохождащи децаПомогнете си с масаж само за Вас

Ние от Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ сме тук, за да Ви помогнем да се преборите с всеки дискомфорт, който можете да изпитате през първите месеци след раждането и през месеците на първите стъпки на новороденото дете. Това са периодите, в които Вие ще напрягате тялото си най – много, носейки и кърмейки Вашето малко съкровище и навеждайки се, за да го подкрепите или пък да тичате подире му.

Всички тези дейности натрупват напрежение в кръста и гърба, което се материализира като хронична болка в съотвеното място. Ако тези зони бъдат оставени без грижа, с времето проблемите се задълбочават и стават по – трудни за отстраняване. С нашите индивидуални програми Вие ще имате възможността да облекчите болката и да се преборите с нея, като в същото време укрепите конкретни групи мускули и тонизирате тялото си.

Регулирайте времето на масажа спрямо графика си

Разбира се, ние добре съзнаваме, че Вашето време е ограничено, тъй като да се грижиш за новородено не е Масаж за майки на новородени или прохождащи децапочасова работа, затова Ви предлагаме масаж с по – късо времетраене (20 минути, 30 минути, 40 минути), който да не наруши динамиката на деня Ви и да не Ви задържа далече от детето. При две процедури седмично, резултатите ще са налице и ще можете да се погрижите за здравето си без да размествате графика си и да губите свободно време.

Не се колебайте да комбинирате масажни сеанси

Предлагаме Ви също така да се възползвате от възможността да комбинирате половин часов лечебен масаж с половин час лечебна гимнастика в Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ, за да се отървете от излишни килограми, да оправите стойката си и да раздвижите допълнително мускулите си.