Масажът като начин да се отпуснем от рутината

Започнете да отделяте време за себе си с релаксиращата сила на масажа

Ние от център FIZ имаме за цел да Ви запознаем с всички здравословни предимства на масажните услуги, които предлагаме, защото вярваме в доказаната лековита сила на човешкото докосване.

Когато се възползвате от масаж обаче, Вие получавате още нещо, нещо различно от здравословните ползи на специфичния масаж, избран от Вас. Масажът Ви откъсва от рутината на Вашето ежедневие, той е индивидуално и комфортно преживяване, което лекува не само тялото, но и духа.

Масажът е и духовно преживяване

Съществуват много материали и доказателства за духовната сила, която носи един масаж и макар да звучи като клише, не е никак далече от истината. От чисто спиритуална гледна точka, масажът е лично изживяване, което премахва товара и от нашето съзнание, не само от нашето тяло. Особено в ръцете на експерт, един масаж силно занижава стрес нивата и менталното напрежение и отпуска значително хватката на ежедневието.

Това е така, защото когато лягате на масажната маса, Вие си давате така необходимото лично време, което все Ви е убягвало – било поради семейни или работни ангажименти, било от преумора или друг фактор. Спокойствието, което ще почувствате след масажа, ще остане с Вас и дълго след него и ще откриете, че усмивката се е върнала на лицето Ви и рутинните задачи вече не изглеждат толкова досадни и дори забързаният Ви график не може да Ви сломи.

Не отлагайте масажа за утре

Център за масаж FIZ София Ви предоставя възможността не само да живеете здравословно и без болка, но и да паузирате рутината и да рестартирате съзнанието си. Избирайки нашите услуги Вие избирате личното преживяване, от което се нуждаете и здравето, което заслужавате. Вашият масаж Ви очаква – остава само да изберете какъв да бъде той!