Екзотичен Хот стоун масаж в София – център FIZ

Масажи с горещи вулканични камъни - FIZ София

Център за масажи FIZ София Ви кани да се възползвате от нашето предложение, идващо от мистичните райони на Азия – Хот стоун масаж с горещи вулканични камъни за Вашето добро здраве!

Различният и полезен масаж

Водещ началото си от т.нар. „наука за живота”, този масаж е много повече от терапевтичен метод. Приятно загрятите вулканични камъни, с които се прилага, са натурално оформени от природата в геотермални извори и са с овална форма, а базалтовата им структура има свойството да регенерира телесния баланс и енергията на организма. Те се поставят по специфичен начин – малките отиват между пръстите на ръцете и краката, големите – на корема и гърба. Така се предизвикват позитивни вибрации в енергийните центрове и меридиани на тялото.

Малко масло и повече масаж

По време на хот стоун масажа се използват и специално селектирани ароматни масла, които се нанасят с леки и плавни движения, преминаващи в масаж със самите вулканични камъни. Техниката носи със себе си отпускащо и загряващо усещане, което успокоява не само тялото, но и съзнанието, но истинската полза от този екзотичен масажен метод е подобряването на кислородния приток към клетките и кръвообръщението като цяло.

Оставете се в ръцете на експертните FIZ масажисти

Професионалистите от център за масаж FIZ София са квалифицирани в безопасното и правилно провеждане на хот стоун масажи, за да можете Вие да се наслаждавате на положителните ефекти и да се освободите от стреса не само по време на сеанса, а и след него – приятното усещане от вулканичните камъни продължава много след като те са отстранени от тялото.

Една процедура в център FIZ ще Ви направи леки като облак и готови за новия ден – заповядайте заедно с нас, за да направим едно здравословно и отпускащо пътешествие до далечния Изток!

Хот стоун масаж – 40 мин   – 45 лв.

Хот стоун масаж – 60 мин   – 60 лв.

Хот стоун масаж – 90 мин. –  80 лв.