Предимства от използването на NuEra Tight:

 1. Персонализиран план на терапията, индивидуално съобразен с организма на клиента
 2. Неинвазивен, без престой и период на възстановяване
 3. Възможност за персонализиране с най-съвременни функции и лесно за използване устройство
 4. Ефективен при намаляване на мазнините, целулита, бръчките и отпуснатата кожа
 5. Множество аксесоари/приставки за третиране на всяка област на тялото
 6. Усъвършенствана технология за прецизен контрол на температурата и персонализирани протоколи на терапията
 7. Множество RF честоти за насочване към специфични дълбочини на тъканите, което позволява персонализирани планове за лечение
 8. Може да се използва за лечение на различни кожни заболявания и области на тялото
 9. Увеличава кръвообращението и намалява отока
 10. Може да подобри вида на загубилата еластичност кожа, както и контура на тялото
 11. Безопасен и ефективен за всички типове кожа
 12. Използва радиочестотна енергия за стягане на кожата, подобряване на външния вид на зоните с целулит и стимулиране на производството на колаген
 13. Безболезнено, само със загряващо усещане в третираната зона
 14. Може да се използва за третиране на целулит, отпусната кожа, белези, неравности, неравномерен тен и при тънка, загубила еластичност кожа.
NUERA НЕХИРУРГИЧЕН ФЕЙСЛИФТИНГна тялото и лицето с NuEra Tight (1)
скулптуриране на тялото

Потенциални отрицателни аспекти:

 • Ефективността на терапията може да варира от човек до човек
 • Възможно е да има някои леки нежелани реакции като зачервяване или лек оток на третираното място, но те обикновено отшумяват в рамките на няколко дни

Често задавани въпроси

Въпрос: Болезнена ли е терапията с NuEra Tight?
Отговор: Като цяло, терапията е комфортна и се усеща като масаж с горещи камъни. Някои пациенти може да изпитат лек дискомфорт по време на лечението, но като цяло се понася добре.

Въпрос: Колко време отнема процедурата?
Отговор: Времето на индивидуалната процедура варира в зависимост от третираната зона и конкретния план. Средната продължителност е около 30-60 минути.

Въпрос: Колко процедури ще ми трябват?
Отговор: Броят на процедурите зависи от индивидуалните цели на пациента и конкретния план на терапията. Повечето пациенти виждат подобрение след една или две процедури, но може да се препоръчат допълнителни процедури за оптимални резултати.

Въпрос: За кого терапията с NuEra Tight не е препоръчителна?
Отговор: Терапията с NuEra Tight не е препоръчителна при хора с пейсмейкър, бременност или кърмене, метални импланти, отворени рани в третираната зона или чувствителност към топлина.

Въпрос: Има ли рискове при терапията с NuEra Tight?
Отговор: Има минимални рискове, свързани с терапията с NuEra Tight. Могат да се появят някои леки нежелани реакции като зачервяване или оток, но те обикновено преминават в рамките на няколко дни. Важно е да следвате инструкциите след терапия, предоставени от терапевта, за да сведете до минимум всички потенциални рискове.

Как NuEra Tight може да подобри качеството Ви на живот?

1. Физически: Процедурите с NuEra Tight ти помагат да изглеждаш по-тонизирана и със здрав, контуриран външен вид. Освен това, кожата ти е с по-добра текстура и с по-млад и здрав вид. Това неминуемо би повишило и увереността, и самочувствието ти!

2. Интелектуален: Увереността във външния си вид, която ще почувстваш с терапиите с NuEra Tight, биха подобрили цялостното ти представяне в професионален и/или академичен план.

3. Лични взаимоотношения: Терапиите дават положително отражение и на твоите лични взаимоотношения, защото когато една дама е удовлетворена от начина, по който изглежда, тя е по-склонна да се социализира и изгражда по-здрави лични взаимоотношения.

4. Професионални: Процедурите с NuEra Tight ще ти помогнат да изглеждаш и да се чувстваш по-добре в собствената си кожа, а в професионалната среда това би довело до подобрена производителност, резултати и евентуално напредване в кариерата.

5. Финансови: Терапиите с NuEra Tight биха подобрили и твоето финансово благосъстояние, благодарение на повишеното ти самочувствие и удовлетворение от външния си вид. Амбицията към все по-добри резултати от себе си, биха дали положително отражение върху производителността, продажбите и/или силата ти за преговори.

6. Духовно: Терапиите с NuЕra Tight биха се отразили и върху твоя духовен светоглед, защото се чувстваш по-уверена и позитивна за себе си.

7. Цялостно качество на живот: Като цяло, терапиите с NuEra Tight могат да имат положително въздействие върху много аспекти от твоя живот, което води до цялостно подобряване на качеството му. Ако се чувстваш по-уверена и щастлива от начина, по който изглеждаш, е най-вероятно да продължиш да намираш дейности, носещи радост и удовлетворение в живота ти, което ще го направи още по-пълноценен!

Запази час