За Центрове FIZ

“Всеки заслужава да се чувства свободен, здрав и релаксиран”

 КРИСТИАН БАЛАН – Основател “Центрове FIZ”

Центрове FIZ помагат на хората да се чувстват свободни, здрави и релаксирани, като предоставят висококачествени масажни услуги и ги правят достъпни за възможно най-много хора.

Работни принципи в Центрове FIZ

  • Професионално отношение.    Всеки човек търси решение на проблемите и удовлетворение на желанията си. Затова в Центрове FIZ предлагаме услуги, които са винаги ясни, честни и поднесени с професионално отношение.
  • Индивидуални решения.    Всеки човек е уникален, затова правим всичко възможно да предоставим индивидуални решения. Затова в Центрове FIZ сме винаги готови да изслушаме и да зададем нужните въпроси.
  • Удоволетвореност на клиента. Всеки човек има нужда от резултати. Затова в Центрове FIZ се фокусираме върху индивидуалните резултати, чрез предоставяне на висококвалифицирани услуги.
  • Уважение. Всеки човек е специален и има свои ценности, потребности и желания. Затова в Центрове FIZ разбираме, уважаваме и предоставяме най-добрите услуги.
  • Работа в екип. Всеки човек има нужда от свобода на избор. Затова в Центрове FIZ работим като един колектив, предоставяйки опции, решения и ефективност.
  • Гаранция за сигурност. Всеки има нужда да се чувства сигурен. Затова в Центрове FIZ имаме гаранция за качество.
  • Иновативен подход.  Всеки човек има нужда от решения, които са познати, утвърдени, но и иновативни, спрямо променящите се времена. Затова в Центрове FIZ съчетаваме ползите на всички подходи.
  • Непрекъснато развитие.   Всеки човек заслужава най-добрата услуга. Затова в Центрове FIZ не спираме да обогатяваме знанията си, да инвестираме и да подобряваме качеството на услугите.

„Центрове FIZ“, или “FIZ”, е вече познато име сред хората, които избират масажите като начин за релаксация, тонизиране на мускулите и за опазване на здравето.

Стартирахме през 2014 г. като „Център за масаж и кинезитерапия FIZ” в една малка кооперация близо до НДК (ул. Др. Петър Берон 5А).

През 2017 г. реализирахме голям прогрес, разширихме екипа и добавихме втора, дори по-удобна локация, близо до метростанция Сердика (ул. Лавеле 11).

Основател на центровете е кинезитерапевт Кристиан Балан и малко по малко се сформира голям екип от прекрасни терапевти, които работят заедно, за да предлагат най-добрите услуги.

Това, което правим, е да ви помагаме да се чувствате по-здрави, по-силни, по-уверени и по-спокойни. Правим го, работейки върху ФИЗическата (от тук идва и името на „Центрове FIZ”) част на тялото ви, но ползите са осезаеми във всички „области на живота“ (физически, финансови, семейство, лично развитие, духовно, социални, кариера).

Освен масажите, през 2022 г., добавихме процедури с висок клас апарати за лазерна епилация, нехирургичен лифтинг на лицето, намаляване на целулит, стягане на кожата, намаляване на бръчките, намаляване на мазнините.

Знаем, че всеки човек има различни нужди и приоритети, затова всички процедури за здраве и красота, които предлагаме, се съобразяват с личните ви предпочитания и нужди на тялото.

 

Предлагани услуги:

терапевти FIZ
терапевти Центрове за масаж ФИЗ
рецепция FIZ

Имаме безкомпромисна политика за гаранции, тъй като държим изключително всеки клиент да бъде напълно удовлетворен.

гаранция Центрове FIZ

Центрове FIZ София са идеално място за бягство от стреса на големия град, където може да се погрижите за здравето и хармонията си.

Ще бъдете посрещнати от опитни терапевти, които ще ви консултират с пълно разбиране, усещане за сигурност и спокойствие.

масаж София
Лазерна-епилация-София
апапартни-процедури-за-лице
гладка-кожа-без-целулит (2)
Запази час