Билкова терапия с Хот Стоун масаж

 –  Билков пилинг

Този пилинг нежно почиства , успокоява и изглажда кожата, като оставя продължително усещане за комфорт. Като отстранявайки излишните/ мъртви клетки от горния слой на кожата, прави по – лесно проникването на благоприятните вещества от масажното масло.

–  Масаж Хот Стоун с аромат на лимонова треваБилкова терапия с хот стоун масаж

Масажът с вулканични камъни е нестандартна терапия с цел възвръщане на енергията.Горещите вулканични камъни ,увеличават  кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони , релаксират мускулите, успокояват болката, улеснява извеждането на токсините от тялото.
Посредством бавните движения, топлината на камъните и ароматите на етерични масла този масаж действа на периферната нервна система, освобождава съзнанието от стреса, стимулира хормоните на щастието. Този тип масаж е особено подходящ за хора, подложени на стрес,  безсъние, напрежение , мускулни и ставни болки.
Маслото от лимонова трева има способността да енергизира уморените тяло и ум, подобрява умствената яснота и бодрост.Спомага за ревитализиране на тялото и облекчаване симптомите на преумора. Успешно премахва главоболието и помага в борбата с нервното изтощение и стреса. Маслото тонизира цялостно тялото и стимулира парасимпатиковата нервна система, тонизира мускулите.

Времетраене и цена:

90 мин (60 мин. масаж)  – 99 лв.
120 мин (90 мин. масаж) – 119 лв.