Масаж с алое вера

 

Поглезете себе си или половинката си със стилен и приятен масаж с Алое вера, който гарантирано ще Ви освежи и осигури на кожата Ви „глътка свеж въздух” с помощта на коктейл от антиоксиданти, витамини и минерали.

Екстрактът от листата на тропическото растение Алое от години е използван в козметиката и медицината с положителен ефект и, комбиниран с масажните техники на „Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ„, той ще се превърне във Вашия нов начин да бъдете здрави, свежи и красиви, при това докато си отпочивате върху масажната маса.

От чисто медицинска гледа точка, един масаж с Алое вера действа отлично при кожни раздразнения, възпаления и зачервявания, като омекотява и облекчава засегнатото място още след първия сеанс. Погледнато през една по – практична и модерна призма, масажът с алое вера е идеалното средство да ревитализирате кожата и да забавите ефективно процеса на нейното стареене, а също така и да се отпуснете за малко и да получите по естесвен път всички необходими съставки за една здрава, гладка и изящна кожа.

Освен всичко останало, Алое вера е напълно натурален почистващ агент, овлажняващ тъканите в дълбочина и стимулиращ изграждането на нови клетки. Характерните му регенериращи свойства вървят ръка за ръка с антивирусната и антибактериалната му функция, носейки усещане за свежест и свобода в цялото Ви тяло, което ще се запази дълго след приключването на процедурата.

Перфектния подарък за Вашите най – близки хора или Вашето малко удоволствие в края на работния ден – нашият FIZ масаж с Алое вера може да бъде всяко едно от двете, стига да поискате.

За красива кожа, лишена от бръчки и изсушаване, докато вие се наслаждавате на ефекта – Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ Ви предлага точно това, от което имате нужда.